BOLTUNK
Gyártás

Vállaljuk csoport aggregátok, átfolyós és jégakkumulációs folyadékhűtők gyártását, telepítését, általunk egyedileg összeépített alkotóelemekből a megrendelő igénye szerint. Üzletünkben és webáruházunkban forgalmazunk hűtéstechnikai anyagokat, alkatrészeket. 

Ezeket a berendezéseket használják hűtőházak, hűtőkamrák, hűtőbútorok és technológiai hűtők hűtésigényének kielégítésére, mélyhűtő, normál és klíma tartományban egyaránt.
A berendezések összeállítását, elemeinek kiválasztását kiemelkedő figyelemmel végezzük, szem előtt tartva a minőséget és a tartósságot. A tervezést több évtizedes tapasztalatunk és a gyártók által rendelkezésünkre bocsátott számítógépes programok segítségével, átgondolt precizitással végezzük el.
Ezáltal tudunk energiahatékony berendezéseket készíteni, melyek nincsenek sem alul-, sem pedig túlméretezve.
Ha rendszert alul méretezik, (leggyakoribb hiba) akkor általában a beruházási költség alacsonyabb lesz, ami a megrendelő számára csábító lehet, viszont teljes terhelésnél (pl. a kamrát tele töltik áruval) nem fog megfelelően működni és legtöbb esetben csak a teljes rendszer cseréje a megoldás. Ezáltal a végén akár a többszörösébe is kerülhet a selejt áru, az elpazarolt energia, és az újratelepítés miatt. Erre még hozzájön a megrendelő idegeskedése, felesleges időtöltése, esetleges pereskedés ahelyett hogy a berendezést használná és termelne, így pénzt keresne vele.

Ha a rendszert túlméretezik annak ugyancsak a megrendelő pénztárcája látja kárát, hiszen feleslegesen fizet ki több pénzt egy nagyobb teljesítményű berendezésért, ami nincs kihasználva.
Az összes komoly hűtéstechnikával foglakozó gyártó magyarországi képviseletével hosszú távú, jó kapcsolatban vagyunk, ezáltal a célra legmegfelelőbb komponensekből tudjuk összeállítani berendezéseinket, illetve több alternatívából is választhat a megrendelő.
A legoptimálisabb rendszer-összeállítás esetén is az egyik legfontosabb feladat az alkotóelemek összehangolása, beszabályozása, amivel tapasztalataink alapján akár 20-30 % energia megtakarítást is el lehet érni, a berendezés élettartama jelentős mértékben nő, meghibásodásának esélye jelentős mértékben csökken. Ehhez a feladathoz rendelkezünk minden szükséges műszerrel, tapasztalattal és a gyártóktól beszerzett információkkal.
Szivárgásvizsgálat
Meglévő rendszerek javítása, üzemeltetése
Vállaljuk ipari hűtőgépek, hűtőbútorok, hűtőkamrák, mélyhűtőkamrák, sokkoló kamrák, hűtőházak, aggregátok, csoport aggregátok, hűtő pultok, fali regálok, folyadékhűtők szakszerű javítását, beszabályozását, rendszeres vagy eseti karbantartását. Vállaljuk továbbá meglévő ipari berendezések kompresszor-, hűtéstechnikai alkatrész-, ventilátor cseréjét, esetleges javítását, értékesítését.
Vállaljuk hűtőberendezések szerződéses vagy eseti karbantartását, melynek során a következő feladatokat végezzük el:
• Tisztításra kerülnek a készülék hőcserélő egységei.
• Ellenőrizve lesznek a ventilátorok, elektronikai egységek, hűtőközeg-, és olajszint, valamint a rendszer tömítettsége és az üzemi értékek.
• Átmosásra kerülnek a kondenzvíz elvezetések.
Kollégáink naprakész szaktudással és több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.
Szerviz autóink a javításokhoz szükséges szerszámokkal és alkatrészekkel felszereltek, így a javítások több mint 90 %-a a helyszínen azonnal elvégezhető. A fődarab cseréket és a nagyfelújításokat is rövid határidővel tudjuk vállalni, megfelelő beszállítói és kapcsolati háttérrel.
Tevékenységünket legfőképp Csongrád-Csanád megyében (100 km-es körzeten belül) végezzük, ez alól kivételek az egyéni megállapodás szerintiek.
Szivárgásvizsgálat

Keressen minket bizalommal! 

Több évtizedes tapasztalat és gyakorlat, naprakész tudás.
Kapcsolatfelvétel
Cégünket hosszútávú, több évtizedes munkakapcsolatok jellemzik.
Nálunk a mérce az ügyfél elégedettsége.
© Copyright 2021 - Baranyi Hűtéstechnika Kft. - Minden jog fenntartva